Benzínový zapalovač Zippo Orange Matte 26347

Kód: 11455
S folií
Značka: ZIPPO
878 Kč 726 Kč bez DPH
Skladem
Můžeme doručit do:
4.4.2024
Možnosti doručení

Benzínový zapalovač Zippo Orange Matte 26347

Detailní informace

Detailní popis produktu

Některé značky se v průběhu let staly legendou a pojmem, mezi ně nepochybně patří i pověstné zapalovače ZIPPO. Kdykoliv a kdekoliv se na ně můžete spolehnout. Co se vzhledu týče, vycházejí z tradičních kapesních zapalovačů, které jsou nadčasové a elegantní.

Zapalovače Zippo pochází z dílny amerického podnikatele George G. Blaisdella, který se rozhodl vytvořit jednoduchý, praktický a dokonale funkční zapalovač s dokonalým vzhledem. Podařilo se mu získat výhradní práva na takzvaný „rakouský zapalovač“, který byl pověstný svou odolností proti větru a spolehlivostí. Ten pak upravil podle svých představ a nový model dostal obdélnkový tvar, kovový plášť a víčko s kovovým závěsem, svařovaným ve spodní části.

Ochranným krytem proti větru byl opatřen i důkladný knot. Zippo je prostě zapalovač pro každého. Jeho kvality ocení podnikatelé, lovci, farmáři, muži i ženy.  

Benzýnový zapalovač Zippo Orange Matte 26347, jednoduchý zapalovač bez potisku. Ze sady základních modelů zapalovačů Zippo. S možností gravírování.  Vyrobeno v USA.

 

Baleno v ekologicky šetrné dárkové krabičce

Nový zapalovač není naplněn palivem

Spolehlivý originální stylový pěkný zapalovač pro každou příležitost a do každého počasí, či prostředí. Originál USA.

Doplňkové parametry

Kategorie: Zippo a jiné zapalovače
Hmotnost: 0.5 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: